Sunday, October 14, 2018

ෆ්‍රයිඩ් චිකන් 02


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

කුකුල් මස්
පාන්පිටි කොප්ප 2ක්
මිරිස් කුඩු තේහැඳි 1ක්
ගම්මිරිස් උඩු තේහැඳි 2ක්
දෙහි ස්වල්පයක්
ලුණු අවශ්‍ය පදමට

⭐️සාදන ක්‍රමය

මස් හම සහ කටු ඉවත් කර සෝදා තිරු වලට කපා ගන්න. ඉන් පසු දෙහි දමා අතගාගන්න. බෝල් එකකට පාන් පිටි, ගම්මිරිස්, ලුණු, මිරිස් කුඩු දමා කවලම් කර ගන්න. ඉන් පසු කුකුල් මස් සදා ගත් පිටි මිශ්‍රණට දමා හොදින් පිටි දවටා ගන්න. ඉන් පසු ගැඹුරු තෙලේ රන් වන් පාට වනතුරු බැද ගන්න.

No comments:

Post a Comment