⭐️අවශ්ය ද්රව්ය
පාන් පිටි 250gක්.
බටර් 100gක්.
ඉගුරු දෝසි 250gක්.
පිටි සීනි 250gක්.
බිත්තර 5ක්.
බේකිං පවුඩර් තේහැදි 1ක්.
වැනිලා තේහැදි 1ක්.
⭐️සාදන ක්රමය
බටර් හා සිනි කවලම් කර ගන්න. ඉගුරු දොසි ඉතා සිහින්ව කපා ගන්න. ඉන්පසු එයද එක්කර හොදින් කවලම් කරගන්න. පිටි සල්පය බැගින් හා එක් බිත්තරය බැගින් දමමින් පිටි හ බිත්තර ඉවර වන තුරු කවලම් කර ගන්න. බේකිං පවුඩර් හා වැනිලා දාම කවලම් කර පුඩින් තබන භාජනයක බටර් ගා මිශ්රණය දමා පැය දෙකක් පමණ තම්බාගන්න.
No comments:
Post a Comment