Tuesday, October 16, 2018

පරිප්පු වෑංජනය


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

පරිප්පු 100g.
උකු පොල්කිරි කෝප්ප එකක්.
උම්බලකඩ කුඩු මේස හැඳි එකක්.
ලියන ලද රතු ලූනු ගෙඩි 5ක් පමණ.
බැදපු තුනපහ කුඩු තේ හැඳි එකක්.
සුදුලූනු බික් 4ක්.
අමුමිරිස් කරල් 2ක්.
කහකුඩු තේ හැඳි කාලක්.
මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1ක්.
ලුණු රම්ප කරපිංචා අවශ්‍ය පමණට

⭐️සාදන ක්‍රමය

පරිප්පු හොඳින් සෝදා භාජනයකට දමා වතුර කෝප්පයක් වත්කරගන්න. ඉන්පසු කිරි හැර සියලුම කලමනා දමා හොඳින් තැම්බුනු පසු කිරි හා ලුනු දමන්න. කිරි හොඳින් පැසුන පසු ලිපෙන් ඉවත් කරගන්න. තෙම්පරාදු කරගැනීමෙන් වඩාත් රසවත් වේ.

No comments:

Post a Comment