Sunday, October 14, 2018

අන්නාසි චට්නි


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

ඉදුණු අන්නාසි ගෙඩි 01ක්.
සීනි ග්‍රෑම් 300ක්.
මිරිස් කුඩු මේස හැඳි 01ක්.
අමු ඉඟුරු කැබැලි 01ක්.
කරාබු නැටි 02ක්.
විනාකිරි මිලි ලීටර් 400ක්.
ලුණු කුඩු මේසහැඳි 4/3ක්.
සුදු ලුණු බික් 04ක්.
කුරුඳු පොතු කැබලි 1ක්.

⭐️සාදන ක්‍රමය

අන්නාසි ගෙඩිය හොදින් සුද්ද කර කුඩා කැබලි වලට කපා ගන්න. අනිකුත් කලමණා විනාකිරෙන් අඹරා ගන්න. සියල්ලම කුඩා අන්නාසි කැබලි සමග හොදින් මිශ්‍ර කරන්න. ඉන් පසු මිශ්‍රණය ලිප තබා චට්නි පදමට ආ විට ලිපේන් ඉවත් කරන්න.

No comments:

Post a Comment