⭐️අවශ්ය ද්රව්ය
රටඉදි ග්රෑම් 500ක්.
වියලි මිරිස් කුඩු මේසහැඳි 1 1/2ක්
අබ තේහැඳි 01ක්.
කුරුඳු පොතු කැබලි 01ක්.
අමු ඉඟුරු පේති 05ක්.
සීනි ග්රෑම් 250ක්.
විනාකිරි මිලිලීටර් 500ක්.
සුදු ළුණු බික් 04ක්.
ලුණු කුඩු මේසහැඳි 3/4ක්.
⭐️සාදන ක්රමය
රටඉදි වල ඇට ඉවත් කරගන්න, රටඉදි ටික හොදින් අඹරාගන්න,ඉන් පසු අනිකුත් කලමණා සියල්ලම විනාකිරේන් අඹරාගන්න,ඉන් පසු සියල්ලම හොදින් එකට කවලම් කර ලිප තබා චට්නි පදමට එනතුරු පිසගන්න, සුළන් නොවදින අයුරින් ඇසුරුම් කර තබා ගන්න.
No comments:
Post a Comment