Sunday, October 14, 2018

චිකන් ඩෙවල්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

කුකුල් මස් 1ක්
සුදුළුනු 06
මාලු මිරිස් කරල් 04 ක්
වියලි මිරිස් කරල් 05
රට ළුනු ගෙඩි03 ක්
එනසල් , කරාබුනැටි, රම්ප , කරපිංචා, කුරුදු පොතු, විනාකිරි, මාජරින් , ලුනු,

⭐️සාදන ක්‍රමය

මුලින්ප කුකුල් මස් තරමක කැබලි වලට කප සොදා එයට ලුනු වතුර ස්වල්පයක් හා විනකිරි එක්කර තම්බා ගන්න.ඉන් පසු වතුර බේරෙන්නට හැර බදුනක් ලිප තබා එයට මජරින් දමා රත් වු විට මස් දමා බැදෙන්නට හරින්න,ඉන් පසු එයට අනිකුත් කලම්නා එක්කරන්න , මද වෙලවකින් තක්කලි සෝස් ,රවුමට කපන ලද ලුනු , සහ මලු මීරිස් එක්කරන්න. මද වෙලාවක් ලිපේ තිබෙන්නට හැර ලිපේන් ඉවත් කරන්න (මාලු මිරිස් වල පැහැය වෙනස් විමට නොදෙන්න)

No comments:

Post a Comment