Tuesday, October 16, 2018

කඩල වෑංජනය


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

තම්බාගත් කඩල ග්‍රෑම් 100ක්.
අමු මිරිස් කරල් 03ක්.
ලොකු ලුනු ගෙඩි 01ක්.
අබ ඇට තේහැඳි 1/4ක්.
සුදුලුනු බික් 03ක්.
මිටි කිරි කොප්ප 01ක්.
දිය කිරි කොප්ප 1 1/2ක්.
උළුහාල් තේහැඳි 1/4ක්.
ඉගුරු කැබැල්ලක්.
රම්ප.
කරපිංචා.
තෙල් තේහැඳි 01ක්.

⭐️සාදන ක්‍රමය

තම්බා ගන්නා ලද කඩල කොටා ගන්න, බදුනකට තෙල් දමා රත්වන විට අබ ඇට දමා පුපුරන විට ලුනු, සුදුලුනු, රම්ප, කරපිංචා, අමු මිරිස් දමා කවලම් කර කඩල, කහ, උළුහාල් සමග දියකිරි යොදන්න, ඉන් පසු ටික වෙලාවකින් මිටි කිරි යොදා කිරි නටන විට ලිපෙන් ඉවත් කරන්න.

No comments:

Post a Comment