Wednesday, October 24, 2018

බටර් පුඩින්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

පාන් පිටි 200gක්.
බිත්තර 5ක්.
බටර් 50gක්.
සීනි 500gක්.
වැනිලා තේහැදි 1ක්.
බේකිං පවුඩර් තේහැදි 1/2ක්.
කිරි බොතල් 1/2 ක්.

⭐️සාදන ක්‍රමය

බිත්තර කඩා භාජනයකට දමා හොඩින් පෙන නගින තුරු ගසා, සිනි එහි හොදින් ඩිය වෙන තුරු කවලම් කර ගන්න. කිරි,බේකිං පවුඩ , වැනිලා , පිටි, එකට දමා හොදින් කවලම් වී ක්‍රීම් එක් වන තුරු කවලම් කර ගන්න. ඉන් පසු භජනයක බටර් ගා මිශ්‍රණය එයට දමා හුමලයෙන් හෝ විදුලි උදුනේ න් පිස ගන්න.

No comments:

Post a Comment