Monday, October 15, 2018

කංකුන් තෙම්පරාදුව


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

කංකුන් මිටි 1ක්.
දෙහි බෑ 1ක්.
රතු ළුණු ගෙඩි 5ක්.
අමු මිරිස් කරල් 2ක්.
සුදුරු තේහැඳි 1/4ක්.
කහ තේහැඳි 1/21ක්.
සුදු ළුෑණු බික් 3ක්.
මාජරින් තේ හැඳි 3ක්.
ලුණු අවශ්‍ය පමණට
රම්ප
කරපිංචා

⭐️සාදන ක්‍රමය

කංකුන් හොදින් සෝදා වතුර බේරා ගන්න. ඉන් පසු සිහින්ව ලියා ගන්න, තච්චියක් ලිප තබා රත් වු විට එයට මජරින් ටික දමා ළුෑණු, සුදු ළුෑණු, රම්ප කරපිංචා දමා මදක් රන් වන් පාට වු පසු අනිත් කලමණා දමා මද වේලාවකින් කංකුන් එකතු කර කවලම් කර තැම්බුනාට පසු ලිපේන් ඉවත් කරන්න.

No comments:

Post a Comment