Tuesday, October 16, 2018

නෙලුම් අල වෑංජනය


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

නෙළුම් අල 500gයි.
උම්බලකඩ් කුඩු තේ හැඳි 2යි.
සුදුලුනු බික් 02ක්.
රතුලුනු ගෙඩි 06යි.
උකු පොල් කිරි කොප්ප 1 1/2ක්.
බැදපු තුනපහ කුඩු තේහැඳි 01ක්.
තුනපහ කුඩු තේහැඳි 1 1/2යි.
මිරිස් කුඩු තේහැඳි 01ක්.
බැදගත් උලු හාල් (කුඩු කරගන්නා ලද) තේ හැඳි 1/2
අමු මිරිස් කරල් 03
කහ කුඩු, ලුණු කුඩු, රම්ප, කරපංචා, එනසල් අවශ්‍ය පමණට යොදාගන්න.

⭐️සාදන ක්‍රමය

නෙළුම් අල හොදින් සොදා සිහින් පෙති ලියගන්න. රම්ප කරපිංචා, ලුනු සුදු ලුනු ,අමු මිරිස් අනිකුත් සියලු කලමනා දාමා වතුර සල්පයක් එයට එක්කර ලිප තබාන්න,, නෙළුම් අල තැම්බුනු පසු එයට කිරි එක්කර පැසීමට හරින්න.. ලුනු සුදුලුනු මාගරින් වලින් කර කර එයට එක් කිරිම මගින් වඩාත් රසවත්ය.

No comments:

Post a Comment