⭐️අවශ්ය ද්රව්ය
එළු මස් ග්රෑම් 500ක්
පාන් පිටි මේසහැඳි 2ක්
බිත්තර 1ක්
බිස්කට් කුඩු ග්රෑම් 100ක්
පොල් තෙල්
විනාකිරි
ගම්මිරිස් කුඩු මේසහැඳි 1ක්
ලුණු කුඩු තේහැඳි 1ක්
⭐️සාදන ක්රමය
එළු මස් විනාකිරි සහ ගම්මිරිස්, ලුණු දමා මද ගින්නේ තම්බා ගන්න. ඉන් පසු පෙති කපන්න. ඉන් පසු මස් පෙති පිටි වල දවටා ගසා ගත් බිත්තර වල දවටා ගන්න ඉන් පසුව බිස්කට් කුඩු වල දවටා ගැඹුරු තෙලේ බැද ගන්න.
No comments:
Post a Comment