Sunday, October 14, 2018

ඌරු මස් මිරිසට


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

ඌරු මස් 1kg
ලියාගත් රතු ලුනු 4
ලියාගත් අමු මිරිස් කරල් 3
සුදු ලුනු බික් 6
බැදගත් තුනපහ කුඩු මේස හැදි 4ක් බැදගත් මිරිස් කුඩු මේස හැදි 1 1/2
ගම්මිරිස් මේස හැදි 1
කරපිංචා , ගොරක , ඉඟුරු , ලුණු කුඩු ආදිය අවශ්‍ය පමණට.

⭐️සාදන ක්‍රමය

මස් කපා හොදින් සෝදා භාජනයකට දමා ගන්න. ඉන් පසු මස් ටිකට වතුර ටිකක් දමා එයට අනේක් සියලුම කලමනා ය්යට යොදා හොදින් කලවම් කර මදක් තිබෙන්නට හැර ලිප තබන්න. ( පැයක් පමණ වේලා මඳගින්නේ පිසෙන්නට හරින්න. )පදමට ආ පසු ලිපෙන් ඉවත් කර බැදගත් තුනපහ කුඩු ඉසින්න.

No comments:

Post a Comment