Thursday, October 18, 2018

චොක්ලට් පුඩින්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

චොකලට් කුඩු 250gක්.
කිරි බෝතල් 1/2 ක්
බිත්තර 05ක්
සිනි 100gක්.
බටර් 250gක්.
පිට් 250gක්.
වැනිලා තේහැදි 01ක්.
බේකිං පවුඩර් තේහැදි 01ක්.

⭐️සාදන ක්‍රමය

කිරි සස්පනකට දමා,චොකලට් කුඩු එයට එක්කර හොදින් උණුකර ගන්න. බටර් හා සිනි ද එයට දමා හැන්දකින් හොදින් කවලම් කර ගන්න. බිත්තර හොදින් පෙන නගින තුරු ගසා එයට පිටි ටික එක්කර කවලම් කරන්න. වැනිලා හා බේකිං පවුඩර් දමා හොදින් කවලම් කර භජනයේ බටර් තවරා සකසා ගත් මිශ්‍රණය දමා බටර් තවරු කඩදසියකින් වසා පැයක් පමණ වේලා පුලුස්සා ගන්න.නැති නම් තම්බාගන්න.

No comments:

Post a Comment