Thursday, October 18, 2018

චොකලට් මිල්ක්ශේක්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

නැවුම් කිරි ලිටර් 01ක්.
චොකලට් අයිස් ක්‍රීම් අවශ්‍ය පමණට.
සීනි රස අනුව යොදා ගන්න
කොකෝවා පයුඩර් මේසහැඳි 03ක්

⭐️සාදන ක්‍රමය

කිරි වලට සීනි එක්කර දිය කරන්න, ඉන් පසු එයට චොකලට් අයිස් ක්‍රීම් අවශ්‍ය පමණ එකතු කරන්න,ඉන් පසු මේම මිශ්‍රණය බ්ලෙන්ඩර් කරන්න, ඉන් පසු ශිතකරණයේ තබන්න,පිළි ගන්වන විට උඩින් චොකලට් අයිස් ක්‍රීම් දමා පිළිගන්වන්න.

No comments:

Post a Comment