⭐️අවශ්ය ද්රව්ය
බෝංචි 500g.
රතු ලූනු ගෙඩි 6 යි.
අමුමිරිස් කරල් 2 යි.
පොල්කිරි කෝප්ප 1 යි.
උම්බලකඩ කුඩු ටිකක්.
බැදගත් උළුහාල් ස්වල්පයක්.
මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1 යි.
තුනපහ කුඩු තේ හැඳි 1 යි.
කහ කුඩු තේ හැඳි බාගයක්.
ලුණු කුඩු තේ හැඳි 1 යි.
රම්ප සහ කරපිංචා.
⭐️සාදන ක්රමය
හොඳින් සෝදාගත් බෝංචි සුද්ද කර කැබලි වලට කපාගන්න. රතුලූනු, අමුමිරිස්, රම්ප, කරපිංචා, කපා එයට එක්කරන්න. ඉන්පසු උම්බලකඩ, ලුණු, මිරිස්, තුනපහ, උළුහාල්, අදිය දමා එයට පොල්කිරිද එක්කර ලිපේ තබා ඉදුනු පසු බාගන්න.
No comments:
Post a Comment