⭐️අවශ්ය ද්රව්ය
කැරට් අල 250g.
පොල්කිරි කෝප්ප 1 යි.
රතු ලූනු ගෙඩි 3/4 ක්.
අමුමිරිස් කරල් 2 යි.
මිරිස් කුඩු තේ හැඳි බාගයක්.
උම්බලකඩ කුඩු ටිකක්.
තුනපහ කුඩු තේ හැඳි 1 යි.
කහ කුඩු තේ හැඳි කාලක්.
ලුණු කුඩු තේ හැඳි 1 යි.
රම්ප, කරපිංචා සහ බැදගත් උළුහාල් ස්වල්පයක්.
පොල්තෙල් මේස හැඳි 1ක්.
⭐️සාදන ක්රමය
හොඳින් සොදා පිහියෙන් හූරා සුද්ද කරගන්න.ඉන්පසු කැරට් කැබලි කපාගෙන පොල්කිරි වත්කොට රතු ලූනු, අමුමිරිස්, මිරිස් කුඩු, උම්බලකඩ කුඩු, තුනපහ කුඩු, කහ කුඩු, ලුණු කුඩු, රම්ප, කරපිංචා සහ බැදගත් උළුහාල් දමා තම්බාගන්න. ඉදුනු පසු තෙම්පරාදු කරගැනීමෙන් වඩාත් රසවත් වේ.
No comments:
Post a Comment