Sunday, October 14, 2018

හරක් මස්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

හරක් මස් 500gයි.
ලියාගත් අමු මිරිස්
රතුලුනු මේසහැදි 2
සුදු ලුනු බික් 4.
බැදපු මිරිස් කුඩු මේස හැදි 1 1/2
පොල් කිරි අඩු කොප්ප 05
සේර, විනාකිරි, කුරුදු කැබලි, ඉඟුරු, ලුණු, රම්ප, කරපිංචා අවශ්‍ය පමණට යොදා ගන්න.

⭐️සාදන ක්‍රමය

මස් සෝදා කපා ගන්න.තරමක කබලි වලට කපා ගන්න. ඉහත කී සියලුම කලමනා මස් වලට එක්කර ගෙන එයට වතුර කොප්පයක් වත් කර හොදින් කලවම් කරන්න.. මස් වලට තුනපහ හොදින් එකතු විමට විනාඩි 05 ක් පමණ තිබිමට හැර ලිප තබන්න. මස් තැම්බුන පසු එයට සකසා ගන්නා ලද පොල් කිරි ටික එකතු කරන්න, කිරි හොදින් නැටුවට පසු ලිපෙන් ඉවත් කර ගන්න. (තෙම්පරදු කර ගැනිම මගින් වඩාත් රසවත් වේ)

No comments:

Post a Comment