⭐️අවශ්ය ද්රව්ය
(කුකුල් මස්) කුකුල් ඩ්රම්ස්ටික් 12 ක්
ඔරිගානෝ හර්බල් තේහැඳි 1 1/4 ක්
ගම්මිරිස් කුඩු තේහැඳි 1 1/4 ක්
තේල් මේසහැඳි 5 ක් , ඇස්ට්රා මේස හැඳි 1 ක්
සිහින්ව ගාගන්නා ලද දෙහි ලෙලි තේහැඳි 1 ක්
⭐️සාදන ක්රමය
කුකුල් මස් සමග අවශ්ය සියලුම කලමණා එකට දමා කුකුල් මස් සිසන් කරගත යුතුය, ( විනාඩි 30 ක් පමණ වේලා ) ඉන් පසු පැයක පමණ කාලයක් තිබේන්නට හැර පෝරණුව අන්ශක 150 හේ උෂ්නත්වයට රත් කර කුකුල් මස් රොස් කර ගන්න.
⭐️මේ සමග කෑම සදහා ගාලික් චිලි සෝස් සාදාගන්න
සුදු ළුණු බික් 8 ක්
අමු මිරිස් කරල් 07 ක්
වතුර කොප්ප 1 1/4 ක්
දේහි යුෂ තේහැඳි 1 ක්
එලවලි තෙල් මේස හැඳි 05 ක්
ලුනු ගම්මිරිස් අවශ්ය පදමට
⭐️සාදන ක්රමය
සියල්ලම එකට දමා හොදින් බ්ලේන්ඩ් කරගන්න, පතුල ඝනකම ඇති භජනයක් ගෙන එය ලිප තබා බ්ලේන්ඩර් කරන ලද සියල්ල දමා 1/4 ප්රමාණයකට සිදුවා ගන්න,
සකසා ගන්නා ලද සොස් සමග රොස් කරන ලද කුකුල් මස් අහාරයට ගන්න
No comments:
Post a Comment