Wednesday, October 17, 2018

යෝගට්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

කිරි පිටි ග්‍රෑම් 100ක්
සීනි ග්‍රෑම් 100ක්
ජේලටින් තේහැඳි 03ක්
යෝගට් 01ක් (මුහුම් සදහා )
වතුර බෝතල් 01ක්
වැනිලා තේ හැඳි 1/2ක්

⭐️සාදන ක්‍රමය

කිරි පිටි වලට සීනි දමා වතුර ටික ටික එක්කරමින් හොදින් කවලම් කරන්න සීනි දියවන තේක්.(ලිප තබා) ඉන් පසු මදක් රත් වුවාට පසුව උණු වතුරින් දිය කරගත් ජේලටින් දමා හොදින් උතුරුවා ලිපෙන් ඉවත් කර ගන්න. මදක් නිවුන පසු වැනිලා සහ යෝගට් එක දමා මිශ්‍රකරන්න.ඉන් පසු කුඩා බෝතල් වලට වත් කරන්න. ඉන් පසු බෝත්ල් පෙට්ටියක අසුරා වොට් 10ක් බල්බයක් දමා පැය 05ක් තබා පිටතට ගෙන ශිතකරණයේ තබන්න.

No comments:

Post a Comment