Tuesday, October 16, 2018

චීස් සහ සොසේජස් සැන්ඩ්විචස්


⭐️අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

පාන් පෙති කිහිපයක්.
සොසේජස් කරල් පෙති වලට කපා.
තරමක් සිහින්ව ගාගත් චීස්.
බිත්තර සුදු මද.
ලුණු ගම්මිරිස්.

⭐️සාදන ක්‍රමය

මුලින්ම පාන් පේති දෙකක් මැදට සොසේජස් පෙති කිහිපයක් අතුරා ඉට උඩින් චීස් ඉස ගන්න.ඉන් පසු පාන් පෙති හොඳින් තදකර පසකින් තබා ගන්න. ඉන් පසු බිත්තර සුදු මද සහ ලුණු ගම්මිරිස් එකට කවලම් කර ගන්න. ඉන් පසු පසකින් තබාගත් පාන් පෙත් ගේන එහි සාදා ගත් මිශ්‍රණය ගනට තවරා බටර් දමා රත් කරගත් පැන් එකකින් පාන් පෙත්තේ දෙපැත්ත තරමක් බැද ගන්න.

No comments:

Post a Comment